Lidmaatschap

De NVvH kent drie soorten reguliere leden: aspirantleden, basisleden en leden specialisten. Daarnaast zijn er nog bijzondere leden, ereleden en leden van verdiensten.

Aspirantleden

Als aspirantlid steun je de doelstellingen van de NVvH, ontvang je onze nieuwsbrief en kunt u gratis deelnemen aan onze (online) referaten. Voorwaarde om lid te worden is dat je een BIG-registratie hebt of daartoe in opleiding bent of dat je lid bent van een door ons erkende beroepsvereniging.

De contributie voor het aspirant-lidmaatschap is € 25,- per jaar (studenten gratis).

Basisleden

Als basislid steun je de doelstellingen van de NVvH, ontvang je onze nieuwsbrief en kun je gratis deelnemen aan onze (online) referaten. Daarnaast kun je voor een gereduceerd tarief deelnemen aan workshops en congressen. Voorwaarde is dat je een basisopleiding hypnose hebt voltooid bij de NVvH of een vergelijkbare erkende opleiding. Verder is de voorwaarde dat je een BIG-registratie hebt of daartoe in opleiding bent of dat je lid bent van een door ons erkende beroepsvereniging.

 

De contributie voor het basislidmaatschap is € 75,- per jaar (gepensioneerden € 65,- per jaar).

Leden specialisten

Leden specialisten genieten dezelfde voordelen als basisleden en er geleden dezelfde voorwaarden. Daarnaast wordt met dit lidmaatschap erkent dat er een specialistische vervolgopleiding is afgerond.

Overige leden

De overige leden (bijzondere leden, ereleden en leden van verdienste) worden benoemd vanwege een bijzondere bijdrage of verdienste voor de wetenschap (bijzonder leden) of de vereniging (ereleden en leden van verdienste). Deze leden zijn vrijgesteld van contributie.

Wil je lid worden?
Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in.

Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NVvH)

Stadsplateau 7-8.22
3521 AZ  UTRECHT

T. 085 – 90 22 839
E. info@nvvh.com